İzmit Belediye’de Mosby sevinci!
15 Eylül 2018 Cumartesi 17:03 Salon Sporları

İzmit Belediye’de Mosby sevinci!

Salon Sporları
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan İzmit Belediyespor’da Birleşik Amerikalı Tyrone Bernice Mosby takıma katıldı ve ilk antrenmanına çıktı.  

WELCOME DİYE KARŞILADILAR

Marina Kuzina ve Tan White’nin ardından 1.83 boyundaki Tyrone Bernice Mosby de İzmit Belediyespor ailesine dahil oldu. Önceki akşam Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 2 saat süren çalışmada Mosby’nin gayet hazır olduğu görüldü. Önce Medikal Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Amerikalı basketbolcu uzun forvet (4 numara) pozisyonunda forma giyiyor.

 

 

HAZIRLIK MAÇLARI HAFTAYA

Haftanın 6 günü çalışan ve İzmitli teknik adam Mert Köprücü’nün çalıştırdığı İzmit Belediyespor hazırlık maçlarına 20 Eylül’den sonra başlayacak. Sezon öncesi turnuvalara katılma ihtimali bu bulunan ekibimizin 4 basketbolcu daha transfer edeceği, bunların ikisinin yabancı olacağı öngörülüyor. Antrenman temposu her geçen gün artan Mavi Yeşilli ekip sezonu 13 Ekim’de açacak ve İzmit’teki rakibi Adana Basketbol olacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER