Gabri de anlamadı bu işten bir şey
01 Mart 2023 Çarşamba 10:10 Salon Sporları

Gabri de anlamadı bu işten bir şey

Salon Sporları
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor aynı ligde mücadele ettiği Emlak Konut ile hazırlık maçında bir araya geldi. Mücadeleyi 77-62 kazanan İzmit ekibi haftaya yeniden başlayacak olan lig öncesi hazır bir görüntü verdi.

 

BİR YABANCIYA İZİN VAR

Bu karşılaşma öncesi enteresan bir olay yaşandı. İzmit ekibinin iki yabancısı ABD’li Kym Royster ile Rumen Gabriela Marginean ısınmalarda yer aldı. Ancak statü gereği 1 yabancı oyuncunun oynamasına izin veriliyordu. Maçın başhakemi Ömer Sarı konuyu teknik kadroya iletti. Antrenör Fırat Okul “Daha önce 3 yabancılı durumda hazırlık maçında 4.’yü de oynatmıştım. Bu zaten hazırlık maçı. İki yabancı da oynatılsa ne olur?” dedi.

 

ESMA, GABRI’NİN FORMASINI GİYDİ

Tablo değişmeyince Bunun üzerine Antrenör Fırat Okul iki sporcu ile yaptığı mini toplantı yaptı ve Kym’in oynanmasına karar verildi. Gabriela ise formlarını değiştirdi ve sivil kıyafetlerini giyip kenardan takıma destek verdi. Öte yandan Gabriela’nın formasını alt yapıdan Esma giydi, Esma’nın formasını da son transfer Eda Şahin terletti. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER