Kocaelispor’da Artem Kravets sesleri
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:12 Kocaelispor

Kocaelispor’da Artem Kravets sesleri

Kocaelispor
Devre arası transferleri için hareketli bir süreçten geçen Kocaelispor’da ilk hedef Konyasporlu futbolcu Artem Kravets. Yeşil siyahlı kulüp öncelikli olarak Konyaspor tarafı ile temasa geçti. Yeşil beyazlı kulüple anlaşıldığı takdirde futbolcunun menajeri yeniden bir görüşme gerçekleşecek ve transferin noktalanması için çaba sarf edilecek.

 

SADECE TÜRKİYE KUPASI MAÇINDA 10 DAKİKA OYNADI

33 yaşındaki Ukraynalı futbolcu geride bıraktığımız sezon Dinamo Kiev takımından Konyaspor’a transfer oldu. Ülkemizde Kayserispor’da da forma giyen Kravets bu sezon yeşil beyazlı forma ile sadece Türkiye Kupası maçında 10 dakika süre buldu. Artem kariyerinde Stuttgart ve Granada takımlarının da formalarını terletti.  

 

Spor41

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tunahan

27 Ocak 2022 Perşembe 13:57

Yazik günah ya, Avrupa da ne topçular var yaşları genç ve cüzi miktarlaya oynayan. Biz ise hala 10 dakika oynamış 36'lik Kravets'in peşindeyiz. Cidden yazık günah

Serkan karaduman

26 Ocak 2022 Çarşamba 16:56

Konyada 1 maç oynamis 18 bile girmemiş okadar maçta mevlut Erdinç gibi olur futbolcuların gecmisleriyle transfer yapan acemi yönetim verdiğiniz paralara yazik

DİĞER HABERLER