Bayram Olgun: Bu puan belki de bizi Play-Off’a taşıyacak
12 Nisan 2021 Pazartesi 21:09 Kocaelispor

Bayram Olgun: Bu puan belki de bizi Play-Off’a taşıyacak

Kocaelispor
Kocaelispor’un başarılı kalecisi Bayram Olgun, mücadele olarak puanı fazlası ile hak ettiklerini belirtti ve “Bu puan belki de bizi Play-Off’a taşıyacak” dedi.

 

SEZONUN KESİNLİKLE EN KRİTİK ADAMI

Kocaelispor’da bir maçı daha gol yemeden tamamlayan, sezonun geneline bakıldığında en kritik adamların başında gelen kaleci Bayram Olgun, Hekimoğlu Trabzon karşısında da oldukça başarılıydı. İkinci yarıda Batuhan Karadeniz’in şutunda inanılmaz bir refleks yaparak topu yavaşlatan ve Murat Cem’in gol çizgisi üzerinden topu uzaklaştırmasına zaman sağlayan Bayram, Hekimoğlu maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtti.

 

HER MAÇ BÖYLE OYNAMAMIZ LAZIM

Hekimoğlu karşısında elde edilen 1 puanın önemine vurgu yapan Bayram şu ifadelere yer verdi: Trabzon’a kazanmak için gelmiştik. Yenemiyorsak yenilmeyecektik. Bu 1 puan belki de bizi Play-Off'a taşıyacak. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var ve o maça en iyi şekilde konsantre olacağız. Bu maçta iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Her maç böyle oynamamız lazım. Her hafta üstüne koyarak gideceğiz. İnşallah kalan haftalarda daha iyi olacağız.

 

GEÇMİŞ OLSUN

Eğer kalırsak, bence Play-Off'ta kiminle oynayacağımızın önemi yok. Kim gelirse gelsin. Kimseden çekinmiyoruz. İlk önce Play-Off'a gireceğiz, sonrasında da Allah'ın izniyle 1. Lig'e çıkacağız. Buna yürekten inanıyorum. Covid sorunu başımızı ağrıtmaya devam ediyor. Hocamıza ve personelimize de yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve şifa diliyorum.

 

Spor41

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER