FUTBOLCULAR İLE TOPLANTI
Teknik Direktör Erhan Altın antrenmanın öncesinde tesis içinde takımla birlikte toplantı yaptı ve Sancaktepe ile Amed maçlarında alınan yenilgilerin telafilerini kupada turu geçerek ve Kahramanmaraş’ı mağlup ederek gerçekleştirmeleri gerektiğini belirtti. Antrenman ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon, istasyon ve yan top çalışmalarının ardından yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.

BATUHAN DÖNÜYOR
Sakatlığından çıkan ve yavaş yavaş temposunu bulmaya başlayan Batuhan Er’in de yer aldığı antrenmanı Teknik Asbaşkan Yunus Merttürk, Futbol Şube Sorumlusu Vural Yıldız ve İdari İşler Sorumlusu Murat Barış da izledi. Yarın (salı) günü kulüp otobüsü ile Ankara’ya gidecek olan yeşil siyahlılar Aktepe Stadı’nda Keçiörengücü ile oynayacağı kupa maçının ardından İzmit’e dönecek ve izin yapmadan pazar günkü Kahramanmaraş maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
Spor41





Körfez 41
23 Kasım 2020 Pazartesi 12:37Yönetimin idmanları yakından takip etmesi çok güzel birşey bunun devamını bekliyoruz futbolcuları ve hocayı boş bırakmasınlar