Yok böyle ödül!
07 Ağustos 2026 Cuma 09:38 Diğer Branşlar

Yok böyle ödül!

Diğer Branşlar
Taşköprü’de düzenlenen güreşlerde final müsabakasını kazanan İsmail Balaban altın kemeri kazandı. Sarımsağı ile ünlü ilçeden Balaban’a farklı bir ödül de takdim edildi.

 

FİNALDE FEYZULLAH AKTÜRK’E ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Taşköprü’de düzenlenen güreş müsabakalarında final turunu başarıyla tamamlayan İsmail Balaban, başpehlivanlık unvanına ulaşarak altın kemerin sahibi oldu. Kıyasıya rekabete sahne olan final karşılaşmalarının ardından dereceye giren diğer isimler ise Feyzullah Aktürk, Erkan Taş ve Fatih Atlı olarak belirlendi. Organizasyona ev sahipliği yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, şampiyon Balaban’ı ve er meydanında ter döken tüm sporcuları tebrik etti.

 

YOĞUN KATILIM

Başkan Arslan, ata sporunun centilmenlik ve kardeşlik ruhuyla icra edilmesinin kültürel mirasın yaşatılması açısından kritik olduğunu vurguladı. Ayrıca 36. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında Güreş Ağalığı görevini üstlenen EVA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın’a katkıları nedeniyle teşekkürlerini sundu. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, bölgedeki spor geleneğinin önemli bir parçası olarak tamamlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER