Judoda gelenek değişmedi
29 Kasım 2019 Cuma 00:26 Diğer Branşlar

Judoda gelenek değişmedi

Diğer Branşlar
Judo branşında Türkiye’de ön sıralarda olan Kağıtspor, Spor Toto Judo Ümitler Mix 1.Ligi’nde yine şampiyon olmayı başardı. 3 senede sadece 1 yenilgi alarak şampiyonluğa ambargo koyan sporcularımız, yine ayakta alkışlandı.

 

57 MAÇIN 56’SINI KAZANDILAR

Antalya’nın Kemer ilçesi Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Spor Toto Judo Ümitler Mix 1.Lig müsabakalarında son iki turnuvanın şampiyonu Kağıtspor, Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen ve 20 kulübün katılımıyla gerçekleşen turnuvayı 54 puanla yine şampiyon olarak tamamladı. Ümit judocular 3 senede 57 maçtan sadece bir yenilgi alarak kırılması zor bir rekora doğru koşuyor.

 

TAMAMI ALTYAPIDAN

Son iki yılın şampiyonu başarılı takımımız, favori gösterildiği turnuvanın düzenlendiği 3. yılında 3. kez şampiyon olmayı başardı. Mavi beyazlı takımdaki mücadele eden sporcuların hepsinin altyapıdan yetişmiş olması da alınan başarının daha değerli olmasını sağladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER