Hayde bre pehlivan! Allah derman versin!
25 Nisan 2024 Perşembe 17:54 Diğer Branşlar

Hayde bre pehlivan! Allah derman versin!

Diğer Branşlar
İlimizin başarılı pehlivanları yağlı güreş sezonuna hazır. Antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdüren pehlivanlarımızda hedef bol bol kürsü görmek.

 

KUMLUCA GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ

Nokta Gazetesi Güreş Yazarı Şener Sar, Kumluca güreşleri öncesi Kağıtspor Güreş Takımı’nın antrenmanını takip etti. Sar, pehlivanlarımızı oldukça formda ve istekli gördüğünü belirtti ve sezona hazır olduklarını sözlerine ekledi. CV Enerji Yağlı Güreş Ligi 11 Mayıs’ta Manavgat’ta başlayacak ve öncesinde de önemli organizasyonlarda pehlivanlar bol bol kol bağlayacak.

 

ABDULLAH KAÇMAZOĞLU VE ZAFER DAMA’NIN ÇALIŞTIRIYOR

28 Nisan Pazar günü Antalya Kumluca Güreşleri’nde yer alacak olan pehlivanlarımız kürsü görerek şehre dönmenin hesaplarını yapıyor. Abdullah Kaçmazoğlu ve Zafer Dama’nın çalıştırdığı Kağıtspor Yağlı Güreş Takımı’nda Hüseyin Gümüşalan, Recep Kara, Tanju Gemici, Faruk Akkoyun, Nedim Gürel, Mustafa Arslan  ve Seçkin Duman başpehlivanlık kategorisinde mücadele edecek.

 

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYORUZ

Kağıtspor adına Erdal Duman, Emre Duman, Mustafa Kıyı ve Emre Gürbüz başaltı boyda kol bağlayacak. Büyük Orta boyda Tunahan Özgül ve Muhammed Emin, Küçük orta Büyük Boyda Abdulvasi Balta, Küçük Orta Küçük Boyda ise Serhat Arslan ilimizi temsil edecek. Kırkpınar Güreşleri öncesi iyi bir süreçten geçmek ve Kırkpınar’da da en kötü kürsüye iki pehlivan atmayı hedefleyen pehlivanlarımız bu yıl şeytanın bacağını kırmak istiyor.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER