Ramazan Ömeroğlu’ndan Dilovası Masterler’e ziyaret
03 Mayıs 2024 Cuma 21:35 Amatör Futbol

Ramazan Ömeroğlu’ndan Dilovası Masterler’e ziyaret

Amatör Futbol
İlimizin güzide ilçelerinden Dilovası’nda spor adına hareketli günler başladı. İlçede Dilovası Masterler Takımı kuruldu. Dilovası’nın sporcu dostu, yeni başkanı Ramazan Ömeroğlu da takımın antrenmanını ziyaret etti.

 

ALİ İHSAN ADIGÜZEL, ŞENOL AKIN VE SEDAT SÖZEN

Dilovası Masterler takım sorumluluğunu eğitimci ve araştırmacı Ali İhsan Adıgüzel yapıyor. Ekibin kurulmasında Dilovası’nın Süper Lig kariyerli futbolcusu Şenol Akın öncü olurken, eski futbolcu Sedat Sözen de kurumsal anlamda takımın en önemli yapıtaşlarından birisi konumunda. Tavşancıl Stadı’nda çalışmalarını yapan Dilovası ekibinin yeni kurulmasına rağmen kısa sürede kaynaştığı görüldü.

 

ANTALYA’YA GİDİYORLAR

Dilovası Masterler yaptığı son antrenmanın ardından Antalya’daki şampiyonayı beklemeye başladı. Kadrosunda geçmişte uzun yıllar futbol oynamış özel isimlerin yer aldığı takım gece saatlerinde Antalya’ya hareket edecek. İlk turnuvasına çıkacak olan Dilovası ekibi başarılı olmak için elinden geleni yapacak.

 

SEFERBERLİK İLAN EDECEĞİZ

Dilovası Masterler takımının son çalışmasını Dilovası’nda çok sevilen ve ilçenin 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından başkanlık koltuğuna oturan Ramazan Ömeroğlu da izledi. Ömeroğlu’na belediyenin kurmayları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Ömeroğlu Nokta TV’ye yaptığı açıklamada “Spor bizim için olmazsa olmaz bir konu. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem bedenen hem de ahlak anlamında gelişmesi için seferberlik ilan edeceğiz. Çok güzel projelerimiz var. Bugün de farklı bir etkinlik için geldik. Dilovası delikanlılarını izledik. Onlar için de hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER