Yarı finallere süper girdiler! "7-2"
16 Nisan 2024 Salı 16:46 Amatör Futbol

Yarı finallere süper girdiler! "7-2"

Amatör Futbol
Okullar arası Yıldız Kızlarda temsilcimiz Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ilk maçında turnuva favorilerinden İstanbul şampiyonu Küçükçekmece Tema Ortaokulu’nu 7-2 mağlup ederek yarı finallere çok iyi bir giriş yaptı.

ŞAMPİYONLARLA AYNI GRUPTALAR

Daha önce Türkiye ve Marmara şampiyonlukları bulunan, bünyesinden çok sayıda yıldız kız futbolcu çıkaran Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu, Okullar arası Yıldız Kızlar Futbol Yarı Finallerinde ilimizi temsil ediyor. Yalova’daki şampiyonada kızların grubunda İstanbul şampiyonu Küçükçekmece Tema İstanbul Ortaokulu, Balıkesir şampiyonu Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu ve Tekirdağ şampiyonu Kapaklı Gazi Ortaokulu yer alıyor.

 

İKİNCİ RAKİP KAPAKLI GAZİ

Kızlar, ilk maçını Küçükçekmece Tema Ortaokulu ile oynadı. Maçın başından sonuna üstün bir futbol ortaya koyan ekibimiz mücadeleyi 7-2 kazandı. Yeşil siyahlı kızlarımızın gollerini Derin Çimen (2), Ela Okan (2), Damla Akçil (2) ve Sena Cin kaydetti. İstanbul şampiyonu karşısında rahat bir galibiyete uzanan kızlar ikinci maçında yarın (Çarşamba) Kapaklı Gazi Ortaokulu ile oynayacak. Ekibimiz bu maçı kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER