Kocaelisporlu futbolculara rekor prim! Tam..!
25 Nisan 2022 Pazartesi 01:31 Amatör Futbol

Kocaelisporlu futbolculara rekor prim! Tam..!

Amatör Futbol
Kocaelispor’un Manisa Futbol Kulübü karşısında elde ettiği galibiyetin yankıları devam ediyor. Yeşil siyahlılar zaman zaman zor anlar yaşadığı mücadelede 1-0 geriye düşse de dişli rakibini Mehmet Taş ve Berkay Dabanlı’nın golleri ile 2-1 mağlup ederek puanını 40’a çıkardı. Bu maçın ardından futbolcular ardından tarihi bir prim aldı.

 

1 MİLYON!

Maç öncesi galibiyet primi kişi başı 30 bin liraydı. Maçın ardından soyunma odasına gelen Başkan Engin Koyun 3 puan coşkusuna ortak oldu ve futbolcuların ısrarına kayıtsız kalmayarak primleri 50’şer bin liraya çıkardı. Bu karar ise futbolcuların sevincini ikiye katladı. Kocaelispor bu sezon iç sahada 10, dış sahada 12 bin lira prime oynuyordu. Ancak son haftalarda çekilen sıkıntıların ardından primler iki katına çıkarılmıştı. Manisa galibiyetine özel olarak belirlenen 50’er bin liralık primin ardından kasadan yaklaşık 1 milyon lira para çıkacak.

 

Spor41 - Özel

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahmut güven

25 Nisan 2022 Pazartesi 18:09

Başkan kendi cebinden ödüyorsa ne ala, ama normal primin üstünde verilen haksız her kuruş en kötü oynayanından en iyi oynayanına kadar haram olsun. Dünyaları kaçıran benhur gollerini atsaydın da kazansaydın bu paraları.

Taraftar

25 Nisan 2022 Pazartesi 09:11

Nasılsa cebinden çıkmıyor ver aw

DİĞER HABERLER