Aydın Günaydın: Parolarımız Güven Samimiyet Netlik
08 Mayıs 2024 Çarşamba 12:35 Kocaelispor

Aydın Günaydın: Parolarımız Güven Samimiyet Netlik

Kocaelispor
Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanlığı toplantı binasında düzenlenen Kocaelispor Akademi’nin sezonluk değerlendirme toplantısında konuşan Gençlik Geliştirme Sorumlusu Aydın Günaydın “Parolarımız Güven Samimiyet Netlik” dedi.

 

PAROLARIMIZ GÜVEN SAMİMİYET NETLİK

Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Aydın Günaydın basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:  Alt yapıyı kurumsal yapıp bir sistem kurmak istiyoruz. Bazı konularda Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüplerin ötesindeyiz. Güven ve samimiyet bunların içinde. Zaten bizim parolamız bu. Güven, samimiyet ve netlik.

 

GEBZE’YE BİRAZ UZAK KALDIK

Geldiğimiz günden bu yana birçok açıdan çok şeyi değiştirmeye çalıştık. Oyun anlayışımız için hücumda ve savunmadaki oyun kriterlerimizi belirledik. Antrenör kriterleri belirledik. Oyuncu seçme kriterleri belirledik. Oyuncu deneme ve seçme durumunu kaldırdık. Gebze bölgesine biraz uzak kaldık ama şehirde her yeri gezdik.

 

SAMSUN VE KONYA’NIN TESİSİ VAR, A TAKIMDA OYUNCUSU YOK

İzleyip analiz ederek seçeceğiz. Buraya gelen çocukların önce iyi insan olmalarını sağlayacağız. Sonuç odaklı asla değiliz. Kısa, orta ve gelecek vadede planlarımız var. Samsunspor ve Konyaspor’un alt yapı için muazzam tesisi var. Ama A takımda oyuncuları yok. Biz 4 yaş grubu aynı sahada çalışırken bu nasıl olsun.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER