Kocaeli Kadın Futbol Kulübü D Grubu’nda yer aldı
08 Nisan 2021 Perşembe 12:13 Amatör Futbol

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü D Grubu’nda yer aldı

Amatör Futbol
Sağlıkçılarımız için düzenlenen Turkcell Kadın Futbol Ligi kura çekimi gerçekleştirildi. İlimizi temsil eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü D Grubu’nda Konak Belediyespor, Karadeniz Ereğli ve Kayseri Gençlerbirliği ile eşleşti.

 

12 ŞEHİRDEN 16 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Turkcell Kadın Futbol Ligi bu sezon 16 takım ile oynanacak. 1. Lig'de yer alan 12 takım ile 2. Lig’den yükselen 4 takımın 2019-2020 sezonundaki sıralamalarına göre takımlar 4 ayrı torbaya ayrıldı. Öncelikle 4. torbada yer alan takımlar kura çekimine bağlı olarak sırasıyla A,B,C ve D gruplarına yerleşti. Diğer torbadaki takımlar da aynı usul ile gruplardaki yerlerini alacak ve 4’er takımlı 4 grup oluşturuldu.

 

İLK İKİYE GİRMEK GEREKİYOR

Takımlar 1. turda gruplarındaki diğer takımlar ile birer kez karşılaşacak. Uzatma devrelerinin olmayacağı grup müsabakalarında alınan puanlara göre sıralama belirlenecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çeyrek finallerde yer alma hakkını elde edecek. Çeyrek finallerden itibaren müsabakalar eleme usulü gerçekleştirilecek. Yarı final karşılaşmalarında mağlup olan takımlar üçüncülük, galip gelen takımlar ise şampiyonluk mücadelesi verecek. Türkiye şampiyonu olacak takım 2021-2022 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkını elde edecek.

 

Spor41

 

TURKCELL KADINLAR 1. LİGİ GRUPLARI

 

A GRUBU

Beşiktaş

Fatih Vatan

Amed Sportif

İlkadım Belediyesi

 

B GRUBU

Ataşehir Belediye

Hakkarigücü

Adana İdmanyurdu

1207 Antalya

 

C GRUBU

ALG Gaziantep

Fomget Gençlik

Kireçburnu

Dudullu

 

D GRUBU

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü

Konak Belediyespor

Karadeniz Ereğli

Kayseri Gençlerbirliği

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER