Büyükşehir Spor Daire’de Barış Çoban şoku!
20 Haziran 2022 Pazartesi 23:44 Amatör Futbol

Büyükşehir Spor Daire’de Barış Çoban şoku!

Amatör Futbol
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Dairesi Spor Müdürlüğü görevini 2019’dan beri yapan Barış Çoban istifa etti. Barış Çoban’ın kendisine tahsis edilen aracı bıraktığı, odasını topladığı ve izne ayrıldığı ifade edildi. Bu şok gelişmenin ardından yeni spor müdürünün kim olacağı merak konusu oldu.

 

ADAYLAR

İsmi geçen adaylar eski sporcu, yaklaşık 6 yıldır spor dairede görev yapan Kubilay Parıltı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, TÜGVA Teşkilat Koordinatörü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan’ın olduğu öğrenildi.

 

Spor41

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Rıdvan Mercan

23 Haziran 2022 Perşembe 20:28

Kesinlikle izmitin evladı spor camiasının duayeni spor adamı Mevlüt Agra

Kocaeli Sevdalısı

21 Haziran 2022 Salı 17:07

Umarım böyle bir müdürlüğe liyakatli ve spordan anlayan biri olur. Enerjik ve aklı selim kim ise o olsun. Bu müdürlüğün buna ihtiyacı var. Kubilay da Sezer de olabilir bunlar genç isimler.

DİĞER HABERLER