Bünyamin Akman’dan çok anlamlı bayram mesajı
27 Mayıs 2026 Çarşamba 12:51 Amatör Futbol

Bünyamin Akman’dan çok anlamlı bayram mesajı

Amatör Futbol
Kocaeli’nin yaşayan efsanesi, Çenesuyu Plajyoluspor’un başkanı Bünyamin Akman’dan anlamlı mesajlar geldi.

 

HERKES TOPÇU OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK

KASKF’nın onursal başkanlarından, Kocaeli amatör futbolunun yaşayan efsanesi Bünyamin Akman amatörlerin bayramlaşmasında şu anlamlı ifadelere yer verdi: Yaklaşık 50 yıldır kulüp başkanlığı yapıyorum. Her zaman tek bir amacım olmuştur. O da insan yetiştirmek. Çünkü iyi insan etrafına faydalı olan insandır. Herkes topçu olacak diye bir şey yok. Evlatlarınızı spora yönlendirin yeter.

 

ARMUT GİBİ DÜŞMESİN DİYE

Ben de uzak doğu sporları ile ilgilendim. Bu öğrendikten sonra kavga etmeyi unuttum. Çünkü orada hocalar saygıyı öğretir. Bir insanda ahlak ve saygı varsa kavga etmez. Kulübe iki judo antrenörü getirdim. Veliler tepki gösterdi -Biz çocuğumuzu kavgacı mı yapalım, güreşçi mi yapalım- dediler. Ne alakası var… Senin çocuğun armut gibi düşmesin diye onları getirdim. Baktım olmuyor, hocalarıma teşekkür ettim.

 

KIYMETLİ İNSANLARSINIZ

Ancak şimdilerle para vererek çocuklarını uzak doğu sporlarına gönderen veliler var. Yahu ben de bedavadaydı istemediniz şimdi para verip gönderiyorsunuz. Amatör kulübe hizmet eden herkes çok kıymeyli insanlardır. Çünkü çocuklar ailelerinden ve öğretmenlerinden sonra bizlere emanetler ve hepimiz, hepiniz bu emanetlere gözünüz gibi sahip çıkıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER