7. Altın Kiraz Ramazan Bayramı sonrası başlıyor!
21 Mart 2018 Çarşamba 12:45 Amatör Futbol

7. Altın Kiraz Ramazan Bayramı sonrası başlıyor!

Amatör Futbol
Yedinci Altın Kiraz Futbol Turnuvası, Ramazan Bayramı sonrası başlayacak. Komite başkanı Metin Özkan konu ile ilgili Sevgiden Gelen Lezzetler mekanında basın toplantısı düzenledi.

 

SEVGİDEN GELEN LEZZETLER

Körfez Belediyesi Spor Danışmanı ve Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Metin Özkan, geleneksel olarak organize ettiği Altın Kiraz Dostluk Çim Halı Futbol Turnuvası’nın yedincisi ile ilgili basın toplantısı düzenledi. İlimizin nezih mekanlarından, yöresel köy kahvaltısı ve yemekleri ile meşhur, Gölcük Saraylı Mahallesi’ndeki Sevgiden Gelen Lezzetler’deki toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

 

 

MUHTAR BÜYÜKBUDAK DA KATILDI

Toplantıda Saraylı Mahalle Muhtarı Rıfat Büyükbudak, Saraylı Mahallesi 1. Azası Mustafa Metin, Körfez Belediyesi Futbol Okulları ve Körfez Gençlerbirliği Futbol Koordinatörü Erdoğan Koç, İlimtepe Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Vedat Kılıç, İş Adamı Cengizhan Ayçiçek, Körfez Gençlerbirliği antrenörleri Haluk Kaya ve Hamza Özyılmaz yer aldı.

 

 

SAĞLIK RAPORU VE TAAHHÜTMANE ZORUNLU

Sevgiden Gelen Lezzetler İşletmecisi Sevgi Giden Gürel misafirlerine organik lezzetlerini takdim ederken, Sevgi Turhan, Esra Giden ve Fatih Gürel de güler yüzlü hizmeti ile konuklardan tam not aldı. Metin Özkan, 7. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın Ramazan bayramı sonrası yapılacağını, 30 yaşının üstünde sporcuların turnuvaya katılacağını ve tüm sporculardan sağlık raporu ile taahhütmane alınmasının zorunlu olduğunu ifade etti.

 

Spor41

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER