İzmit’e Avrupa’yı getir Fatma Başkan!
02 Şubat 2020 Pazar 12:05 Salon Sporları

İzmit’e Avrupa’yı getir Fatma Başkan!

Salon Sporları
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Süper Lig’de mücadele eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın sezon sonunda istediği Avrupa hedefine ulaşacağına inanıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Mavi Yeşilliler kritik eşikte bulunuyor.

 

8 MAÇIN 5’İNİ DEPLASMANDA OYNAYACAKLAR

16 maç sonunda 8 galibiyet elde eden temsilcimiz kalan haftalarda Ormanspor, Çukurova, Fenerbahçe, Galatasaray ve Çankaya ile deplasmanda, Botaş, Canik ve Kayseri ile İzmit’te karşılaşacak. 8 maçın 5’ini deplasmanda oynayacak olan İzmit Belediyespor önümüzdeki sezon Avrupa kupası maçlarında mücadele ederse 21 yıl sonra bir ilk de gerçekleşmiş olacak ve Avrupa kupası maçları İzmit için de ayrı ve vizyon anlamına gelecek.

 

BRİSASPOR’DAN SONRA

İzmit, en son 1999 yılında, bundan tam 21 yıl önce Brisaspor ile Avrupa Kupası heyecanını yaşamıştı. Asuman, Mihriban, Tiffany, Alissa, Wicky Hall, Massamini, Ivana, Elena, Melek, Burcu, Elif, Nalan ve Oya gibi sporcuların forma giydiği Brisaspor Kadın Basketbol takımı, Avrupa Ronchetti Kupası’nda hem İzmit’i hem de ülkemizi temsil etmişti.

 

Spor41

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER