İzmit Belediye GSK, Galatasaray ile oynuyor
04 Ekim 2019 Cuma 16:58 Salon Sporları

İzmit Belediye GSK, Galatasaray ile oynuyor

Salon Sporları
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde yoğun tempo devam ediyor. Takımı 12 Ekim’de başlayacak olan lig sardı. Kızlar sezon öncesi son hazırlık maçını yarın (Cumartesi) Galatasaray ile oynayacak. Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadele saat 14.00’te başlayacak.

 

MORALLER ÇOK İYİ

Kayseri Erciyes Kupası’ndaki şampiyonluğun ardından Mersin’e giden, burada da Özge Can adına düzenlenen basketbol turnuvasında 2 galibiyet, 2 de yenilgi ile dördüncü olan İzmit Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzmit’e döndü. 1 günlük iznin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam eden ekibimizde moraller çok iyi.

 

Genç ve başarılı antrenör Erkan Metin, kızlara nefes aldırmıyor, adeta kızların pestillerini çıkarıyor.

 

SADECE COURTNEY BEKLENİYOR

Başantrenör Erkan Metin denetiminde çalışan takımda sakatların 12 Ekim’deki lige kadar yetişeceği belirtildi. Henüz Türkiye’ye gelmeyen Birleşik Amerikalı yıldız basketbolcu Courtney Williams’ın da katılması ile birlikte İzmit temsilcisi tam kadro olacak. Kızlar haftanın ilk antrenmanını Atatürk Spor Salonu’nda yaptı ve zorlu çalışma 2 saat sürdü. Oyun varyasyonlarına ağırlık veren ve hızlı hücum çalışan basketbolcular ligin ilk maçını 12 Ekim’de Elazığ İl Özel İdare ile oynayacak ve bu karşılaşma da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Spor41

 

İzmit Belediye Gençlik Kulübü Başkanı Uğur Koştur, teknik adam Erkan Metin’den bilgi aldı.

 

Gamze Takmaz, Mersin’deki turnuvada sakatlığı nedeniyle parkeye çıkamadı. Sakatlığı geçen Gamze takımla birlikte antrenmanlara başladı.

 

Başantrenör Erkan Metin, antrenman öncesinde yardımcıları ile mini bir toplantı yaptı.

 

Gizem Yavuz’un hazırlık maçında ayağı burkuldu. Başarılı oyun kurucu antrenmanda lastik çalışması yaptı.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER