Genel başkanlardan basketbolculara kutlama
14 Ağustos 2020 Cuma 19:16 Salon Sporları

Genel başkanlardan basketbolculara kutlama

Salon Sporları
İzmit Belediyesi’nin toplu açılış törenine katılan onur konukları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Belediye Kadın Basketbol Takımı’nın Avrupa kupalarına katılacak olması ve Türkiye Kupası’nda da final oynamasından ötürü kutladı.

 

UĞUR KOŞTUR TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Koştur, başarılı antrenör Fırat Okul, basketbolcular Defne Melissa Paylar ile İşitme Engelli Milli Sporcu Çağla Nur Uzundurukan tebrikte yer aldılar. Koştur iki genel başkana da teşekkür ederken “İzmit Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in gurur tablosunda bizlere de yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah İzmit’i ve şehrimizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edip Kocaeli’yi gururlandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

YERLİLERLE SEZONU AÇIYORLAR

Öte yandan İzmit Belediyespor’da teknik kadro, sporcular ve personel pazartesi günü Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek. Temsilcimiz yeni antrenmanlarına Başiskele Spor Salonu’nda başlayacak. Pazartesi günü antrenman olup olmayacağına genç koç Fırat Okul karar verecek. Yerli sporcularla sezonu açacak olan İzmit ekibi Euroleague ön eleme turunda Macaristan temsilcisi Aluinvent Miskolc ile eşleşmişti. İlk maç karşılaşması 23 Eylül’de İzmit’te, rövanşı ise 30 Eylül’de Macaristan’da oynanacak.

 

Spor41

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER