Mehmet Sinan Dereli şov yaptı! “5-1”
29 Nisan 2019 Pazartesi 13:54 Okul Sporları

Mehmet Sinan Dereli şov yaptı! “5-1”

Okul Sporları
Geçen sezon İkinci Lig olarak oynanan bu yıl ise statü değişikliği nedeniyle Gelişim Ligi olarak adlandırılan organizasyonlara devam ediliyor. Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından Yıldız Erkekler Gelişim Ligi Futbol İzmit birinciliği Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda başladı. İlk gün 4 maçın 3’ü oynanırken, Ulusal Egemenlik Ortaokulu, rakibi Kazım Karabekir’in maça çıkmaması üzerine hükmen kazandı.

 

GOLLER EREN VE YAĞIZ’DAN

12 takımın 3 grup halinde mücadele ettiği Gelişim Yıldız Erkekler Futbol grup maçında Mehmet Sinan Dereli ile Yahya Kaptan Edebali Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçta etkili olan taraf Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu’ydu ve rakibini 5-1 mağlup eden Dereli 3 puan ile tanıştı. Yahya Kaptan ekibine galibiyeti getiren golleri Eren (3) ve Yağız (2) atarken, Sinan Dereli’nin tek sayısı Tolga’dan geldi. Maç üzen olay ise ters düşen Edebali sporcusu Mustafa Aydın’ın sol kolunun kırılmasıydı.

 

Spor41

 

YAHTA KAPTAN EDEBALİ ORTAOKULU: 1

MEHMET SİNAN DERELİ ORTAOKULU: 5

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEM: Öner Sarıkaya***

YAHYA KAPTAN EDEBALİ ORTAOKULU: Kıvanç** (Osman**), Ömer Tuğra** (Mustafa Aydın**) (Ediz**), Ömer Erdem**, Mustafa Bilal**, Tolga***, Selim **, Samet **, M.Efe **

MEHMET SİNAN DERELİ ORTAOKULU: Alpaslan ***, Bahadır ***, Baran ***, Arda ***, Egemen ** (Kerem **), Eren ****, Yağız ***, Soykan *** (Bilal **)

GOLLER: Tolga (1) (Edebali), Eren (3) Yağız (2) (Dereli)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER