İzmir GELİYORUZ!
15 Ekim 2019 Salı 20:45 Kocaelispor

İzmir GELİYORUZ!

Kocaelispor
Kocaelispor, Pazar günü Karşıyaka ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maç İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak. Yeşil Siyahlı taraftarlar yeni bir göçe hazırlanıyor. Hodri Meydan konu ile ilgili açıklama yaptı.

 

DESTEK ZAMANI!

Çıktığımız bu yolda sloganımız ve inancımız;  Bu yolun sonu şampiyonluk! Bu şehrin en büyük markası olan büyük Kocaelispor'umuza artık tüm şehrin, tüm büyüklerimizin, STK’ların, iş insanlarının, siyasilerin, esnafımızın ve tüm taraftarlarımızın destek olma zamanıdır.

 

OTOBÜS DESTEĞİ İSTİYORUZ

Buradan bir gerçeği tekrar söylemek isteriz ki, Kocaelispor hiçbir şekilde bu liglerin takımı değildir! Önümüzdeki pazar günü (20.10.2019) İzmir'de oynayacağımız Karşıyaka-Kocaelispor maçı için bizler Kocaelispor taraftarları olarak göç edeceğiz. Şuan itibariyle 3.000 kişi civarında gidilmesi planlanan bu önemli maçımıza otobüs desteği beklemekteyiz.

 

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Bu şehirde yaşayan ve bu şehirden ekmeğini kazanan herkesin artık gerçek anlamda duyarlılık gösterip elini taşın altına koyması gerekmektedir. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak deplasman organizasyonumuz ile ilgili çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Tüm semtlerimiz ile birlik bütün olup İzmir'e göçüyoruz!

 

Spor41

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER