Haşim Arda Sarman'ı Keçiörengücü transfer ediyor
14 Ocak 2021 Perşembe 01:38 Kocaelispor

Haşim Arda Sarman'ı Keçiörengücü transfer ediyor

Kocaelispor
Kocaelispor genç futbolcusu ve gelecek vaat eden stoperi Haşim Arda Sarman, 1. Lig takımlarından Keçiörengücü ile el sıkıştı. Yeşil siyahlı kulüpte kulübede adeta çakılı kalan Haşim Arda, Ankaragücü ile oynanan kupa maçında sahaya 11’de çıkmış ve çok başarılı bir performans ortaya koymuştu.

 

ISRAR ETTİLER

Diğer kupa maçları Keçiören ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarında ise forma giyemediği için canı hayli sıkılan Haşim Arda forma giyebileceği bir kulüp aramaya başladı. Haşim Arda’nın farkında olan ve Tahir Babaoğlu transferinde Kocaelispor’a önemli bir katkı sunan Keçiörengücü Kulüp Başkanı Sedat Tahiroğlu, Haşim’i yönetimden istemiş ancak ilk başta yönetim kurulu Haşim Arda’nın kulüpten çıkmasına onay vermemişti.

 

BONSERVİS VE SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Gün içinde taraflar ikinci kez  temas kurdu ve Haşim Arda için bir miktar para ve sonraki satıştan pay teklif edildi. Yeşil siyahlı yönetim hem futbolcunun isteği hem de Tahir Babaoğlu transferindeki desteğinden ötürü 17 yaşındaki yıldız adayına yeşil ışık yaktı. Haşim ile ilgili kararın da açıklanması bekleniyor.

 

Spor41 - Özel

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hodri meydan

14 Ocak 2021 Perşembe 08:59

Gönder bakalım gençleri her seferinde sana büyük şehir bld bask yardim eder

DİĞER HABERLER