Mısır’da şov yapalım!
16 Nisan 2024 Salı 11:25 Diğer Branşlar

Mısır’da şov yapalım!

Diğer Branşlar
Büyükler Karate Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında ikinci aşamaya geçiyor. Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs kampının ardından, hazırlıkların ikinci ayağı Premier Lig Kahire müsabakaları Mısır’da düzenlenecek.

 Sharm El Sheikh’de başlayan hazırlık kampında Milli Takımımız, Mısır ve Hırvatistan milli takımlarıyla birlikte kamp yapacak.

 

HER BİRİ İLE AYRI AYRI GURUR DUYUYORUZ

19-21 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak Premier Lig Kare müsabakalarında, 9 kadın ve 14 erkek olmak üzere toplamda 23 sporcuyla ülkemizi temsil edilecek.Tabii ki ilimizden de çok değerli sporcularımız şehrimizi temsil edecek. Teknik ekibe ve tüm sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum. Her biri ile gurur duyduğum millilerimiz yüreği ile mücadele ederek inanıyorum ki çok iyi sonuçlara döneceklerdir.

 

MİLLİ TAKIM KAFİLEMİZ

Teknik Ekip

Adnan Şamdan

Ertan Tunç

Süleyman Orhan

Hasan Çakırlar

Tayfun Kaya

Gökhan Gündüz

Cengiz Çınar

 

KADIN SPORCULARIMIZ

Kadın Kata: Dilara Bozan

Kadın Kumite 50 Kg: Selvanur Akkurt Küçükoğlu

Kadın Kumite 55 Kg: Tuba Yakan, Zümra Rezzan İm

Kadın Kumite 61 Kg: Fatma Naz Yenen, Gülbahar Gözütok

Kadın Kumite 68 Kg: Eda Eltemur, Sudenur Aksoy

Kadın Kumite +68 Kg: Zeyna Gaballa, Meltem Hocaoğlu Akyol, Fatma Uygur

 

ERKEK SPORCULARIMIZ

Erkek Kata: Ali Sofuoğlu, Enes Özdemir, Emre Vefa Göktaş

Erkek Kumite 60 Kg: Eray Şamdan, Mert Halıcı

Erkek Kumite 67 Kg: Ömer Abdurrahim Özer, Burak Uygur, Enes Fatih Kurt, Ekrem Altuner Yılmaz

Erkek Kumite 75 Kg: Enes Bulut, Ömer Faruk Yürür

Erkek Kumite 84 Kg: Hasan Arslan, Uğur Aktaş

Erkek Kumite +84 Kg: Furkan Kayalı, Fatih Şen, Umut Eren Gündoğ

 

 

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SPOR KULÜBÜ ŞAMPİYON!

14 Nisan 2024 tarihinde Istog / Kosova’da yapılan ve Kosova Karate Antrenörü Leutrim Pepaj’ın özel daveti üzerine Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü 2 antrenör, 23 sporcusuyla Uluslararası Karate Şampiyonası’na katıldılar. Kulüp, burada çok iyi sonuçlar alarak toplamda 21 madalya kazanıp genel klasman şampiyonu oldular. Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını dilerim.

 

ONURLANDIRAN DAVRANIŞ

Kosova’ya davet ederek çok iyi bir şekilde misafir eden her an Türk kafilemizin yanında olan Kosova Karate Antrenörü Leutrim Pepaj’a ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Turnuvada ayrıca açılış töreninde Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü başarılı antrenörü Melih Erbasan ve Avrupa şampiyonu sporcumuz Beyza Akkaya’ya plaket takdim edilmesi bizleri onurlandırdı. Buradaki organizasyon kurulu maçların ardından turnuvanın en yetenekli sporcusu olarak Beyza Akkaya’yı seçerek kupa ve para ödülü ile ödüllendirilmesi sporcumuzu ve bizleri ayrıca mutlu etti.  

 

TEŞEKKÜRLER ÇAN BELEDİYESİ

Turnuvada Çanakkele Geçilmez Spor kulübü 9 Altın, 7 Gümüş, 5 Bronz madalya alarak genel klasmanda şampiyon oldu. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, turnuva için destek veren, sporun ve sporcunun yanında olan, Çan Belediyesi’ne de vermiş olduğu katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

 

Vasfi Aşçı - Nokta Gazetesi 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER