İzmit’te buz şöleni var!
11 Ekim 2020 Pazar 10:08 Diğer Branşlar

İzmit’te buz şöleni var!

Diğer Branşlar
Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun 2020 - 2021 sezonu faaliyet programında yer alan ve Cuma günü başlayan Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası’nda bugün final heyecanı yaşanacak. Kocaeli Buz Sarayı’ndaki şölen saat 9.00’da başladı, resital 14.00’te sona erecek.

 

HÜNERLERİNİ SERGİLİYORLAR

İzmit bugün son derece güzel bir buz etkinliğine ev sahipliği yapacak. Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun 2020-2021 sezonu faaliyet programında yer alan ve cuma günü başlayan Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası’nda bir birinden yetenekli sporcular buz üzerinde hünerlerini sergiliyor. Bugün saat 9’da başlayacak olan etkinlik 14.00’te sona erecek ve gün sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilecek.

 

Burak Demirboğa

                                                        

PANDEMİ KURALLARINA GÖRE HAREKET EDİLİYOR

İlimizin gururu, milli buz pateni sporcusu Burak Demirboğa ile Kocaeli’nin yetenekli buz patencilerinin görsel şölenine Türkiye’nin her yerinden buz pateni sporcuları da eşlik edecek. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ata Yetişken ve Kocaeli Buz Pateni İl Temsilcisi Yasin Okan ziyarette bulundu. Kocaeli Buz Pateni İl Temsilcisi Yasin Yasin Okan tüm sporculara başarı dilerken, yarışma hakkında bilgi verdi ve pandemi kurallarına en iyi şekilde riayet edilerek hareket edileceğini belirtti.

 

Spor41

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER