Gökhan Özdemir: Gençlik demek “Gelecek” demektir!
18 Mayıs 2020 Pazartesi 12:33 Diğer Branşlar

Gökhan Özdemir: Gençlik demek “Gelecek” demektir!

Diğer Branşlar
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayımladı. Özdemir mesajında “Gençlik demek Gelecek demektir” dedi.

 

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN AÇIKLAMASI

 

GENÇLERİMİZ ÜSTLERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEKTİR

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk “En büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Türk gençliği bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ata’sının emanetine, Cumhuriyetine sahip çıkacaktır. Birlik beraberlik için birbirine sevgi ve saygı ile yaklaşan gençlerimiz ülkemizi en iyi şekilde geleceğe taşıyacak, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkabilmemiz için üstlerine düşen görevi yerine getirecektir.

 

 

EN BAŞTA GELEN SORUMLULUĞUMUZ

Binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluk içinde büyük özverilerle kurula Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak en başta gelen görev ve sorumluluğumuz olmalıdır. Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşaması esastır. Bu esas ancak tam bir bağımsızlıkla sağlanabilir.

 

 

19 ATATÜRK’ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKARAK KUTLAMALIYIZ!

Böyle bir durum karşısında Samsun’da doğan güneş tüm ülkeyi aydınlatmış Milli birlikteliğimizi sağlamıştır. Ülkemiz için potansiyel iç ve dış tehlikelere karşı her zaman uyanık olmak Türk gençliğinin görevidir. Atatürk'ü anlamak yaşadıklarını ve fikirlerini bilmekle mümkündür. Dolayısı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında yaşanan zorlukları her zaman göz önünde tutarak 19 Mayısları Atatürk’ün emanetine daima sahip çıkarak kutlamalıyız.

 

 

MUSTAFA KEMAL GİBİ DÜŞÜNMEK

Uygarlık yolunda ilerlediğimiz 21. yüzyılda ileriyi görebilen ve daha ileriye gitmeyi amaçlayan yeni nesiller yetiştirmek Mustafa Kemal gibi düşünülebilmenin ilk adımıdır. Bu adımı atarken gençlerimizin tarihlerini iyi bilmesi gerekmektedir. Ülkenin yönetimini devralacak, geleceğimizi yönlendirecek, uygar ve saygın bir ülke olma bilincini daha da pekiştirecek gençler, Ulu Önder Atatürk’ün ilke inkılaplarının izinden ilerlemelidir.

 

 

MİNNET VE SAYGI İLE ANIYORUM

Atatürk’ün gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. Ülkemizin en zor anında bile düşünüp ortaya koyduğu milli hedef ve stratejilerin hatırlanması, bu tür çabaların anlam ve değerinin çok iyi bilinmesi gerekir. Ancak bu şekilde Ulu Önder’in kutsal emanetini gelecek çağlara ve nesillere ulaştırabiliriz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum.

 

19 Mayıs “Gençlik” demektir gençlik ise “Gelecek” demektir. Tüm sporcularım, gençlerimiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun!

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER