Buz hayalleri gerçekleşecek!
16 Ekim 2020 Cuma 16:06 Diğer Branşlar

Buz hayalleri gerçekleşecek!

Diğer Branşlar
Kocaeli Engelsiz Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Cem Şaylan, geçtiğimiz hafta sonu İzmit’te başarılı bir şekilde organize edilen Atatürk Kupası Buz Pateni yarışması için Kocaeli’ye gelen Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir’e teşekkür etti.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Şaylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 10 - 11 Ekim 2020 tarihlerinde ilimizde sezonun ilk buz pateni yarışmalarını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanımız Sayın Gökhan Özdemir’in de katılımı ile gerçekleştirdiğimiz yarışmalar sonunda, ilimizdeki kulüplerin sorunları, buz pateni sporunun gelişimi ve ilerlemesi konularında görüş alışverişinde bulunduk.

 

CEM ŞAYLAN

 

GÖKHAN BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Biz de Kocaeli Engelsiz Gençlik Spor Kulübü olarak ilimizdeki engelli bireyleri buz pateni ile tanıştırmak ve engelli bireylerin sosyal hayata katılımları için düşüncelerimizi ve projelerimizi sayın başkanımıza ilettik. Kendileri projelerimize gerekli desteği vereceğini beyan ettiler. Kocaeli Engelsiz Gençlik Spor Kulübü olarak sayın başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız.

 

Spor41

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER