Bizim kızlara yan bile bakamadılar! “4-0”
19 Nisan 2024 Cuma 20:16 Kocaelispor

Bizim kızlara yan bile bakamadılar! “4-0”

Kocaelispor
Okullar arası yıldız kızlar Türkiye yarı finallerinde mücadele eden ve geçen yıl Kocaeli’de Türkiye şampiyonu olan Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu finalde Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nu 4-0 mağlup etti ve güle oynaya adını Türkiye finallerine yazdırdı.

 

BAŞTAN SONA ÜSTÜN

Yalova Stadı yanındaki amatör futbol sahasında oynanan maça iyi başlayan ekibimiz bol bol pozisyon buldu. Yeşil siyahlılar aradığı golü ilk golü 25. dakikada Derin ile kaydetti. Sena’nın pasında topla buluşan Derin, kalecinin yanından fileleri buldu. “1-0” İkinci yarının 5 maçın da 35. dakikasında fark ikiye çıktı. Maçın yıldızı Sena, getirdiği topla kaleye düzgün bir şut çıkardı. “2-0”

 

UŞAK’A GİDECEKLER

Rahat bir tempoda maçı götüren ve oyunu üçüncü bölgeye yığan ekibimiz maçın sonlarına doğru Damla Akçil ile farkı 3’e çıkardı. Damla, ceza sahası dışından çektiği şut sonrasını skoru 3-0’a getirdi. Uzatma anlarında ise sahneye çıkan Ela sol kanattan getirdiği topu ağlarla buluşturdu ve maç 4-0 sona erdi. 4 maçta toplam 24 gol atan ve Türkiye finallerine adını yazdıran Gölcük ekibi 22-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye şampiyonu olmak için Uşak’ta ilimizi temsil edecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER