Ata Yetişken: Onurluyuz
16 Ekim 2019 Çarşamba 23:34 Diğer Branşlar

Ata Yetişken: Onurluyuz

Diğer Branşlar
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ata Yetişken, ISU Teknik Kurul Üyesi Mr. Reiner Oostheim’i konuk etmelerinden ötürü onur duyduklarını ifade etti.

 

DEĞİŞEN KURALLARI ANLATTI

Dünya’nın sürat pateni hakemliğindeki en önemi ismini İzmit’te konuk ettiklerini belirten Yetişken şu ifadelere yer verdi: Federasyonumuz olarak ilkini Ankara’da gerçekleştirdiğimiz, Short Track (Sürat Pateni) hakemlerimizin gelişimleri ve son kuralları için ISU Teknik Kurul Üyesi Mr. Reiner Oostheim’in verdiği seminerin ikincisi İzmit’te yapıldı.

 

COLLINA NEYSE OOSTHEİM DE O

Sayın Oostheim’i şu şekilde tarif edebilirim. Futbolda Collina, Markus Merk neyse, Sürat Pateni’nde Sayın Oostheim de o. Kısacası Dünya’nın zirvesindeki hakem eğitmeni. Kendilerini İzmit’e konuk ekmekten dolay büyük bir onur duyuyoruz. Sevgili Vedat Bey, Bülent Bey ve MHK başkanımız bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine hem bu şehir adına hem de federasyonumuz adına çok teşekkür ederim.

 

ARALIK’TA 3 HAKEMİMİZ GÖREV ALACAK

Federasyon olarak bu sezon Eğitim Kurulumuzun yoğun çalışmaları ile sporcu, antrenör ve hakem seminerlerine ağırlık veriyoruz. Bu tür seminerler hakemlerimizin Türkiye’deki ve uluslararası yarışlardaki performansları açısından çok önemli. Bunların sonuçlarını da almaya başladık. Aralık ayında Ankara’da yapılacak olan ISU uluslararası yarışması olan Challenger 3’te 3 hakemimize görev verilecek. Bizim için çok sevindirici bir gelişme ama bu sayının da üzerine çıkmak zorundayız.

 

Spor41

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER