Özkan, basınla iftarda buluştu
29 Mart 2024 Cuma 01:50 Amatör Futbol

Özkan, basınla iftarda buluştu

Amatör Futbol
12. Altın Kiraz Futbol Turnuvası sona erdi ve şampiyonluğu Turnuva Tertip Komite Başkanı Metin Özkan ilimiz basın mensuplarını Yahya Kaptan’da yer alan Hoşgör Pastanesi’ndeki iftarda konuk etti.

 

BAŞKAN RECEP DURUL DA YER ALDI

Bu yıl 12.’sinin düzenlendiği Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda heyecan sona erdi. Turnuva Tertip Komite Başkanı Metin Özkan ilimiz basın mensuplarını Yahya Kaptan’da yer alan Hoşgör Pastanesi’ndeki iftarda konuk etti. İftara Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, TSYD Kocaeli Sorumlusu Metin Karan, antrenörler ve ilimiz spor gazetecileri katıldı.

 

HAKİ ARSLAN’DAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Metin Özkan selamlama konuşmasında “Altın Kiraz markaysa bunu sağlayan en büyük güç siz değerli basınımızdır. İyi ki varsınız” derken, Yahya Kaptan Hoşgör Pastanesi Genel Koordinatörü Haki Arslan’a da örnek misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Konuklarla çok yakından ilgilenen Haki Arslan konuşmasında “Metin Özkan ağabeyin organizasyonunda yer almak, birlikte futbol oynamak büyük keyif. Kocaelispor’un değerli başkanı Recep Durul Bey’e de çıktığı yolda sonsuz başarılar dilerim” diye konuştu.

 

BAŞKAN DURUL’DAN GENİŞ DEĞERLENDİRME

Hoşgör Pastanesi’ndeki iftarda uzun bir konuşma gerçekleştiren Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Altın Kiraz organizasyonundan ötürü Metin Özkan’ı tebrik ederken, Kocaelispor’a başkan oluş sürecini, sonrasındaki çalışmalarını ve Göztepe maçı öncesinde takımdaki son durumu aktardı.

 

TÜM GAZETECİLER ADINA ALIYORUM

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’a plaket takdim edilirken, Kaplan konuşmasında “Hediyeyi tüm emekçi gazeteciler için alıyorum” dedi. Metin Karan’a da günün anısına plaket takdim edildi ve Karan da Özkan’a nazik düşüncesinden ötürü teşekkür ederken “Yarımca’nın meşhur olan kirazı kalmasa da Metin Özkan buranın kirazını parlatıyor. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER