Bunu da gördük ya..! Pes vallahi..!
11 Ocak 2019 Cuma 16:02 Darıca G.B.

Bunu da gördük ya..! Pes vallahi..!

Darıca G.B.
2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin dün sabah itibari ile kamp masrafları ödenmedi, kulüp Amed maçını oynayamadan kampı noktalamak zorunda kaldı. Dün akşam saatlerinde ise Kulübün Azeri sahibi Rauf İsmailov’un otele gelip ödemeyi yapması bekleniyordu.

 

 

 HABERİN VİDEOSU

 

SON GÜNE KADAR İDARE ETTİLER

Azeri iş adamı Rauf İsmailov’un satın aldığı ve başkanlığını aynı zamanda KASKF’nin başkanı olan Murat Aydın’ın yaptığı 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde Antalya kampı teknik anlamda olmasa da saha dışı olayları ile hayli sorunlu geçti. Otele ödeme yapılamadığı için önce takım iki kez antrenmana çıkarılmadı. Gereken sözler alındı, araya hatırlı kişiler girildi, kulüp idare edildi.

 

 

AMED MAÇI OYNANMADI

Günlerdir söz alan otel yönetimi ve organizasyon şirketi kampın son gününe kadar verilen sözlerin tutulmasını bekledi. Dün Amedspor ile hazırlık maçı vardı. Ancak dün sabah saatlerine kadar her hangi bir ödeme yapılamadığı için Darıca Gençlerbirliği ile Amedspor maçı oynanmadı.

 

 

DOĞMENÇ VE TEZCAN SENEDE İMZA ATTI

İşin bir diğer ilginç tarafı ise takımın otelden ayrılmasını sağlamak için Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç ile kulübe yakın Salim Tezcan’ın 88 bin liralık senede imza atmasıydı. 3 gün önce senetlere imza atıldıktan sonra, takım konaklamasına devam etti. Ancak son günde de beklenen ödeme yapılmayınca Amed maçı oynanmadı, bazı futbolcular karayolu ile bazı futbolcular da uçak ile Antalya’dan ayrıldı.

 

EŞREF DOĞMENÇ

 

İSMAİLOV BEKLENİYOR

Öte yandan Darıca Gençlerbirliği’nin Azeri sahibi Rauf İsmailoğlu, teknik adam Asım İbrahimov ile telefonda görüştü. Elde edilen bilgilere göre Azerbaycan’da 15 günlük resmi yılbaşı tatilinin olduğu bu nedenle de bankalar arasında para aktarımının gerçekleşemediği belirtildi. Kulübün sahibi Rauf İsmailov’un nakit para ile akşam saatlerinde Kervansaray Otel’e gelmesi bekleniyordu.

 

Spor41– Antalya

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER