Arif Gülen'den Kütahyaspor’a sitem
04 Kasım 2020 Çarşamba 20:52 Darıca G.B.

Arif Gülen'den Kütahyaspor’a sitem

Darıca G.B.
Darıca Gençlerbirliği’nin deplasmanda karşı karşıya geldiği Belediye Kütahyaspor müsabakasında Başkan Arif Gülen keyfi bir uygulamaya maruz bırakılmış ve Gülen maçı taraftar tribününden izlemek zorunda kalmıştır. Aynı maçta pandemi nedeni ile yasak olmasına rağmen 18 yaşından küçük yaştaki çocukların da tribüne alındığı görüldü. Yaşanan bu konular üzerine sarı yeşilli kulüp açıklama yaptı.

 

AÇIKLAMA -BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ-

TFF’nin protokol düzeni ile ilgili yayınlamış olduğu yönetmelikte “Protokol tribününde misafir takım yöneticilerine protokol tribünü düzenlemeye yetkili olan ilgili kuruma önceden bildirmek kaydı ile en az 15 kişilik yer ayrılır.” aynen bu ifadelere yer verilmekte olup karşılaşmayı izlemeye giden kulüp başkanımız Arif Gülen, yönetmelik yok sayılarak keyfi bir uygulama ile protokol tribününe sadece Vali ve Belediye Başkanı gibi devlet erkanının oturabileceği söylenerek taraftar tribününde oturtulması Türk futbolu adına üzücü bir durum olduğu gibi TFF’nin atadığı temsilcinin de bunu görmezden gelmesi bizleri derinden üzmüştür.

 

 

TEMSİLCİ GÖRMEZDEN GELDİ

Yine aynı şekilde pandemi nedeni ile statlara 18 yaşından küçük bireylerin alınmaması yönündeki talimat da yok sayılarak stada 18 yaşını doldurmamış çocukların alındığı ve TFF’nin kararlarının hiçe sayıldığı görülmüştür. Daha da üzücü olan Belediye Kütahyaspor Kulübü bu uygulamaları yaparken TFF temsilcisinin bunları görmezden gelmesidir. Biz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak bu güne kadar TFF’nin vermiş olduğu tüm kararları tartışmasız uygulayan bir kulüp olarak yaşadığımız bu üzücü durumu başka kulüplerimizin de yaşamaması adına kamuoyunu bilgilendirmeyi kendimize borç bildik.

 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER