Tüm takım Haşim Arda’yı ziyaret etti
01 Mayıs 2024 Çarşamba 22:16 Kocaelispor

Tüm takım Haşim Arda’yı ziyaret etti

Kocaelispor
Cuma günkü antrenmanda sakatlanan ve sağ ön çapraz bağları kopan Haşim Arda Sarman’ı Kocaelispor Kulübü hasta yatağında ziyaret etti.

 

MUSTAFA GÜRSEL: ARDA GÜÇLÜ BİR ÇOCUK

Cihan Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren İzmitli genç futbolcu Haşim Arda Sarman’ı yöneticiler, Teknik Direktör Mustafa Gürsel, teknik kadro ve futbolcular ziyaret etti. Ziyaretçiler tek tek Haşim Arda’ya sarılırken geçmiş olsun dileğinde bulundu. Mustafa Gürsel “Haşim Arda’mıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Arda güçlü bir çocuk ve inanıyorum ki en kısa sürede aramızda olacak” dedi.

 

SARMAN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Kaptan Yusuf Abdioğlu “Tüm takım Haşim Arda’yı sevip sayıp sayıyor. Kendisi değerli bir kardeşimiz. Ne yazık ki futbolun içinde sakatlıklar da oluyor. Haşim Arda’mıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor, Arda’nın en kısa sürede ayağa kalkacağına ve antrenmanlara başlayacağına inanıyoruz ” ifadelerine yer verdi. Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul ve yönetimi de Haşim Arda için çiçek gönderirken Haşim Arda, annesi Bilgi Hanım ve babası Faruk Sarman ziyaretlerinden ötürü yeşil siyahlı kulübe teşekkür etti.            

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER