Alper Çetin'den babasına son görev
19 Nisan 2024 Cuma 12:04 Amatör Futbol

Alper Çetin'den babasına son görev

Amatör Futbol
Kocaeli Bölgesi VAR kadrosu hakemlerimizden Alper Çetin'in babası Sabri Çetin hayatını kaybetmişti. Çetin, babasını son yolculuğuna uğurladı.

 

İLK NAMAZ DERİNCE’DE KILINDI

İlimiz hakemlerinden, VAR kadrosuna yer alan Alper Çetin babasını son yolculuğuna gözyaşları ile uğurladı. Yakalandığı amansız hastalık nedeni ile 71 yaşında hayatını kaybeden emekli başkomiser, Kocaeli Polisgücü takımının kurucusu Sabri Çetin, Derince Medine Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi Sakarkaya Köyü’nde toprağa verildi.

 

HAKEM VE SPOR CAMİASI BİR ARAYA GELDİ

Hakem ve spor camiasının bir araya geldiği cenaze namazına Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaeli İl Hakem Kurul Başkanı Alican Erçelik, Kocaeli Hakemler Dernek Başkanı Özhan Kurt, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı, eski klasman hakemi Timur Uzun, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Spor Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, İzmit İlçe Spor Müdürü Engin Yaşar, Kocaeli Sosyal Hizmetler Eski İl Müdürü eski gözlemci Bekir Yümnü, A Klasman Hakemimiz Tolga Güldibi, Kocaeli Hakemler Derneği Eski Başkanları Mithat Atalay ve Ergün Öztürk, ilimiz klasman hakemleri, emniyet teşkilatı mensupları, ilimiz hakemleri, gözlemcileri, taban birlikleri temsilcileri, STK Başkanları, İl Hakem Kurulu ve Hakemler Derneği yönetim kurulu üyeleri, eski hakem ve gözlemcilerle Çetin ailesinin sevenleri katıldı.

 

SPOR VE SPORCU DOSTUYDU

Antalya’daki kurstan gelen ve taziyeleri kabul eden Alper Çetin ayakta durmakta zorlandığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı görülürken, çok başarılı bir emniyet mensubu olan aynı zamanda spor ve sporcu dostu olarak bilinen Sabri Çelik’in Türk Bayrağı’na sarılı tabutu askeri törenle getirildi ve cenaze aracına taşındı. Nokta Medya olara Merhum Sabri Çetin'e Allah'tan rahmet; Alper Çetin, ailesi ile sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER