Amatörlerde bomba futbol il temsilcilerine bırakıldı!
28 Mayıs 2020 Perşembe 14:24 Amatör Futbol

Amatörlerde bomba futbol il temsilcilerine bırakıldı!

Amatör Futbol
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez amatör liglerin akıbeti ile ilgili açıklama yaptı.

 

KARARI ONLAR VERECEK

19 Mart 2020 tarihinde korona virüs salgınına karşı alınan kararlar doğrusunda 2019-2020 sezonu U-17 kategorisi ve daha altındaki yaş kategorilerinde liglere devam edilmemesi, Bölgesel Amatör Lig, 1. ve 2. Amatör ligler ile U-19 kategorisi, 1. ve 2. küme müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmişti. Pandemi sürecinde gelinen bu noktada tüm illerimizde müsabakaları devam eden U-19 1. ve 2. kümelerde sezonun sonlandırılmasına, büyükler kategorisinde ilde “Süper Amatör Lig varsa” 1. ve 2. amatör liglerin,  ilde en üst büyükler ligi 1. Amatör ise 2. Amatör liglerin sonlandırılmasına, bu liglerle ilgili yükselme ve küme düşme kararlarının Futbol İl Tertip Komitelerince ASKF’lerin bilgisi dahilinde verilip, Amatör İşler Kurulu’nun onayına sunulmasına karar verilmiştir.

 

BAL 18 TEMMUZ’DA KESİN BAŞLIYOR

İllerin büyükler kategorisindeki en üst ligi, 18 Temmuz 2020 tarihinde başlatılacağı duyurulan BAL Ligi ile aynı takvim süresinde başlatılacaktır. Bölgesel Amatör Lig ile ilgili yeni bir tarih belirlenmesi veya daha farklı bir karar alınması halinde, ilin en üst yerel ligi ile ilgili alınacak karar kamuoyuna duyurulacaktır.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa ozturk

29 Mayıs 2020 Cuma 11:22

Bu kadar düzenlemeden sonra eger musabakalar oynatilirsa en basa geri dönebiliriz. MEB okulları erteledi ama TFF beceriksiz çıktı. Insan sağlığı bu kadarmi önemsiz. Ya musabakalarda kavga olur ise ne olacak. Durun sosyal mesafemi diyecek insanlar

DİĞER HABERLER